marți, 7 aprilie 2009

Easter Week @ Shakespeare School


Pastele se apropie, iar atmosfera de sarbatoare se resimte si in centrul nostru: au aparut oua pictate si frumos colorate, iepurasi de Paste, precum si alte simboluri specific pascale!

Fisele de lucru, crosswords si word searches, sunt doar cateva din modalitatile prin care cursantii de orice varsta isi vor imbogati vocabularul legat de aceasta sarbatoare.

Juniorii vor fi intampinati cu multe surprize, dintre care cel mai asteptat este: Easter Project Competition. Cursantii vor lucra in mini-grupuri pentru a realiza postere cu colaje, imagini semnificative legate de Pasti, insotite de poezii, texte scurte legate de sarbatoare. Fiecare echipa isi prezinta proiectul, iar cea mai buna primeste diploma “The Best Easter Project Presentation”. Cele mai frumoase proiecte vor fi afisate in salile de clasa, la loc de cinste!

Tot pentru juniori am pregatit si un Easter Egg Hunt: ouale vor fi ascunse in diverse locuri, iar ei vor trebui sa le gaseasca, facand presupuneri in limba engleza! Competitia ii amuza, dar in acelasi timp le stimuleaza si placerea de a invata.

La Easter Week va asteapta asadar o explozie de culoare si multa, multa veselie!!!