sâmbătă, 4 aprilie 2009

Ce sunt examenele Trinity College London?


style>

Atunci cand cheltuiesti resurse financiare pentru cursuri de limba engleza, doresti si o dovada clara ca progresezi. In acest sens te pot ajuta Trinity Graded Examinations in Spoken English, adaugand valoare adaugata studiului limbii engleze.

Examenele Trinity devin din ce in ce mai populare printre cursantii nostri, care doresc sa termine cursul de engleza de an scolar cu un atestat recunoscut international. Tipul de examen Trinity pe care il recomandam este Graded Examinations in Spoken English” (GESE), ce are 12 niveluri diferite de testare, impartite in 4 etape:

Initial (Grades 1-3)
Elementary (Grades 4-6)
Intermediate (Grades 7-9)
Advanced (Grades 10-12)
Astfel, progresul cursantului este masurat pas cu pas, incepand de la 7 ani.

Cursurile noastre de an scolar tin cont de cerintele examenului Trinity, asa incat acestea vor asigura toata pregatirea necesara pentru cei care se decid sa sustina acest examen, fara sa fie nevoie de o pregatire speciala.

Calitatea si obiectivitatea examenelor este garantata de prezenta exclusiva a examinatorilor Trinity College London, profesori nativi. Examenul se desfasoara sub forma unui scurt interviu intre candidat si examinatorul Trinity, ce are drept scop testarea abilitatilor de conversatie ale candidatului (sample aici) . Spre deosebire de alte examene orale, conversatia se desfasoara one-to-one, avand ocazia de a discuta individual cu un vorbitor nativ care vine din Marea Britanie special pentru a-ti evalua nivelul.

Exista o preocupare deosebita a evaluatorilor si a organizatorilor acestor examene de a gasi metodele prin care sa determine candidatii sa se simta relaxati, lipsiti de emotii, liberi sa se manifeste spontan, natural. Asadar, examenul nu trebuie privit ca o presiune asupra cursantilor, ci ca un prilej de a-si masura cunostintele si abilitatile de comunicare in limba engleza.

De ce ar trebui sa sustin un examen oral Trinity College ?

are o recunoastere internationala (mai multe detalii aici)

ofera o evaluare obiectiva a progresului cursantilor si un prim contact pozitiv cu un examen international

nivelurile examenului Trinity sunt aliniate la standardele Cadrului Comun European pentru limbi straine al Consiliului Europei, ceea ce arata ca sunt conforme standardelor internationale

este un examen practic: se concentreaza pe abilitatea de a folosi limba cu un vorbitor nativ si nu pe cunostinte teoretice

succesul poate obtine la orice varsta si tocmai sentimentul unei impliniri poate oferi cursantului incurajarea si motivatia de a persevera in studiul limbii engleze


Pentru mai multe detalii despre examenele Trinity, downloadati aceasta brosura in limba engleza.


Shakespeare School este centru autorizat de pregatire si administrare a examenelor Trinity, extinse din 2008 si la nivel de adolescenti.