duminică, 3 mai 2009

2009 Shakespeare School Essay Competition



De anul acesta, organizam prima editie a concursului de creative writing: "2009 Shakespeare School Essay Competition".

Concursul de eseuri creative este organizat pentru 2 grupe de varsta: 11-13 ani, respectiv 14-25 ani, cu teme diferite de abordat pentru fiecare grupa de varsta in parte.


Maine, 4 mai lansam oficial concursul, oferindu-va mai multe detalii despre tema eseului, modul de participare, premiile dar si criteriile de evaluare!

Sponsorul oficial al acestui concurs este editura Fischer International, care va pune la dispozitia castigatorilor carti, dictionare, materiale de curs, enciclopedii si mape. In plus, marii castigatorii vor beneficia de cursuri intensive de vara gratuite la Shakespeare School (adecvate grupei lor de varsta si nivelului), in valoare de peste 340 RON.

Toti participantii vor primi diplome de participare, iar castigatorii vor dobandi in plus si un Award Certificate. De asemenea, toate eseurile castigatoare vor fi postate pe blog-ul nostru.

Deadline-ul pentru trimiterea eseurilor la office@shakespeare-school.ro: 1 iunie.

Insa mai multe detalii despre fiecare dintre cele 2 concursuri in parte (11-13 ani si 14-25 ani), veti afla in posturi urmatoare! Va invitam sa participati in numar cat mai mare la Shakespeare School Essay Competition! Ascutiti-va creioanele si spor la scris!