duminică, 10 mai 2009

Profesorii de engleza au "mancat" cartile la Conferinta!!!

La cocktailul oferit de Fischer International, organizatorul Conferintei Nationale a profesorilor de engleza, desfasurata la Rin Grand Hotel, pe 8-9 mai, profesorii au simtit la modul propriu “gustul” cartilor unor autori de renume international in domeniul predarii limbii engleze, veniti din Anglia sa prezinte participantilor ultimele noutati in domeniu.

Cum a fost acest lucru posibil? Ei bine, la finalul cocktail-ului SURPRIZA: in lumina artificiilor s-au oferit invitatilor spre degustare 5 torturi (foto cakes) in forma de carte si cu imaginea copertilor unor carti prezentate la conferinta chiar de autorii lor: reputatul Jeremy Harmer, unul dintre “parintii” metodologiei de predare a limbii engleze, David Evans, Paul Rogers, Gary Anderson, Andrew Wright.


Ideea originala a organizatorilor, care de altfel s-au intrecut pe sine in a oferi cat mai multe surprize participantilor, realizand un eveniment de inalta tinuta profesionala, a fost primita cu mult entuziasm de tot invitatii care au savurat “deliciul” cartilor englezesti!