vineri, 12 iunie 2009

Ce spune media despre festivitatea de premiere de la Shakespeare School?

Iata reflectarea in mass-media a festivitatii de premiere de ieri, desfasurata la Shakespeare School.

BizCampus (parteneri media) a scris despre faptul ca "2009 Shakespeare School Essay Competition si-a premiat castigatorii", va invitam sa cititi si voi!

Site-ul studentie.ro, unul dintre partenerii nostri media ai concursului de eseuri a postat de asemenea un articol despre "Festivitatea de premiere a Shakespeare School Essay Competition", ce contine si cateva poze cu premiantii!

Asa cum v-am spus intr-un post anterior, TVR Cultural a transmis aseara un reportaj privind festivitatea de premiere, la Jurnalul de la ora 19.00. Daca nu l-ati vizionat live, il puteti viziona si online la acest link. Reportajul cu Shakespeare School incepe la minutul 1:45 (asadar ori derulati, ori vizionati stirea care este inainte).

Speram sa va placa!!!

In plus, desi nu au fost prezenti la festivitate, prietenii copiiilor de la Radio Itsy Bitsy au aflat despre eveniment si au luat un interviu directorului Shakespeare School, difuzat chiar la matinalul de astazi! Noi am facut rost de inregistrare si va invitam sa fiti cu urechile pe ea!

Itsy Bitsy.mp3