duminică, 28 iunie 2009

Conferinta centrelor de limbi straine


Profesori si manageri ai centrelor de limbi straine din toata tara s-au intalnit recent la Iasi pentru conferinta internationala QUEST (Asociatia pentru Calitatea Serviciilor Lingvistice), avand ca tema "Creativitate si Inovatie pentru Promovarea Multilingvismului si a Dialogului Interetnic" .

Conferinta a fost o ocazie pentru toti cei implicati in domeniul predarii limbilor straine de a schimba idei si de a se pune la curent cu subiecte noi, relevante pentru acest domeniu. Printre seminarii s-au numarat: Management of innovation, Promoting multilingualism, Blended learning, Learning and teaching all life long, etc. Daca termenii vi se par nefamiliari, nu va faceti griji, fiti insa siguri ca veti beneficia de acestia pe viitor in cadrul cursurilor de la Shakespeare School.

La conferinta au participat presedintele asociatiei QUEST, Ovidiu Ursa (aflat in prim plan) si profesori si manageri atat din tara cat si din Spania, Turcia, Grecia, Lituania, Slovenia, Marea Britanie, Austria si Belgia!


Conferinta s-a bucurat si de prezenta lui Richard Rossner, CEO la EAQUALS ( The European Association for Quality Language Services), alaturi de care ma aflu in poza de mai jos:
Ne-am simtit cu totii foarte bine la Iasi, ne-am bucurat de parfumul teilor infloriti, dar in acelasi timp ne-am intalnit cu colegi din mai multe tari si am invatat lucruri noi care cu siguranta ne vor ajuta in meseria noastra!

In loc de incheiere, va ofer o imagine a teiului lui Eminescu din parcul Copou: