marți, 16 iunie 2009

Cursuri de engleza in vacanta


Daca nu v-ati facut inca planuri de vacanta si mai sunteti prin Bucuresti, va asteptam la
cursurile noastre intensive de vara!

Luni (15 iunie) a demarat deja
prima serie de cursuri!

Totusi, aceia dintre voi care vor sa invete engleza intr-un ritm rapid si in acelasi timp sa nu piarda contactul cu limba toat
a vacanta de vara, se mai pot inscrie in urmatoarele perioade de desfasurare a cursurilor:
  • 29 iunie- 10 iulie
sau
  • 13 iulie- 24 iulie
La ce cursuri va puteti inscrie?

Expresul “National Geographic” este gata de plecare intr-o aventura ce ii va purta pe copii de-a lungul si de-a latul planetei, din inghetatele regiuni ale Nordului, la uscaciunea sufocanta a desertului, din misterioasele paduri tropicale in adancurile intunecate ale marilor si oceanelor!


Cursantii vor face ocolul pamantului in 10 zile parcurgand 8 titluri din seria de carti inspirate din documentarele National Geographic. Vor citi, vor asculta, vor privi povesti adevarate, captivante, vor cunoaste oameni remarcabili, animale incredibile, vor vizita locuri fascinante si vor descoperi curiozitati uimitoare ale stiintei!

  • Daca esti elev al claselor VI-VIII, atunci cu siguranta esti candidatul ideal pentru cel mai nou curs ce se va desfasura pe perioada verii la Shakespeare School:"Teenagers Remake of Twilight" (nivel avansat)
In cazul in care v-au fascinat dintotdeauna povestile cu vampiri, a venit vremea sa dezlegati orice cod ce tine de taramul misterios! Familia Cullen recruteaza ucenici acum, dintre cursantii Shakespeare School!
Toata aventura se va finaliza prin realizarea unui
DVD, ce va contine filmarile scenetelor create de voi!


Cursurile se organizeaza in module de cate
2 saptamani si pretul...e de vara: 360 RON (plus suportul de curs)!

Pentru inscrieri va asteptam la sediul nostru
cat mai curand (locurile sunt limitate!): de L-V, intre orele 10.00-18.00!

Acestea sunt numai o parte din cursurile pe care le organizam pentru cei care voi sa aiba o vacanta activa! Dar pentru lista completa a cursurilor intensive de vara, accesati site-ul nostru!
Voi cum veti mentine contactul cu limba engleza in aceasta vara (fiind vorba de o pauza de cateva luni)? Veti urma cursuri de vara, veti citi mai multe carti in engleza sau veti viziona poate filme fara subtitrari?