sâmbătă, 13 iunie 2009

Felicitari candidatilor la examenele Trinity!

Timp de 3 zile, in aceasta saptamana s-au desfasurat la sediul nostru examenele Trinity College London, la care au participat cursantii Shakespeare School cu varste cuprinse intre 8-13 ani.
Emotiile s-au incheiat si candidatii si-au primit rezultatele, diplomele urmand sa fie trimise de la Londra in urmatoarele 3-4 saptamani.

La examen au participat un numar de 113 candidati, din care 68 au obtinut calificativul A, 36 au obtinut B, numai 6 calificativul C, iar 3 din pacate nu l-au promovat. Procentul de promovabilitate este asadar 97%, iar 60% dintre candidati au obtinut calificativul maxim.

Aceasta statistica a determinat-o pe examinatoarea Trinity Faye Drewry sa afirme: "The results reflect a huge achievement, because only 3 failed. It's very rare that it's so few. The standard in Shakespeare School is very high, particularly with the lower grades (grade 1,2,3)."
Concluzia ei dupa cele 3 zile petrecute la Shakespeare School: " I was amazed by your students' pronunciation and communication skills".
Experienta unui examen international le-a dat copiiilor incredere in sine si le-a demonstrat ca pot sustine un dialog cu un profesor nativ pe teme adecvate varstei si intereselor lor. Emotiile au fost foarte mari, mai ales ca pentru multi dintre ei a fost primul examen oral pe care l-au sustinut vreodata! Si atunci cand acest examen mai este si in alta limba decat cea materna, emotia e cu atat mai mare!

CONGRATULATIONS!

Profesorii de la Shakespeare School ii felicita pe toti cei care s-au incumetat sa treaca printr-un examen international! Suntem siguri ca rezultatele obtinute nu vor face decat sa-i motiveze si mai mult in viitor.

Ce sunt examenele Trinity College London?






We hope that this exam will inspire them all to reach for the STARS!