duminică, 12 iulie 2009

AL DOILEA GRUP PLEACA SPRE ASCOT - LONDRA



Luni dimineata, la ora 9.55, decoleaza avionul catre Heathrow -Londra avandu-i la bord pe cei 19 copii avand varste intre 9-13 ani, inscrisi la programul de vara London Experience. Copiii vor pleca insotiti de un grup leader, care va fi alaturi de copii pentru 2 saptamani in campusul unei scoli de traditie britanica - St Mary's School - Ascot.


Aflat la numai 40 de minute cu autocarul de metropola britanica, campusul este situat intr-o zona linistita, inconjurata de verdeata, in comitatul regal Berkshire. Copiii nostri vor fi cazati in cladiri moderne alaturi de copii de diferite nationalitati In felul acesta isi vor puteaputea face multi prieteni si isi vor exersa cat mai mult si mai bine cunostintele de limba engleza .



Programul zilnic obisnuit va incepe cu trezirea la ora 7 dimineata, dupa care va urma micul dejun la cantina campusului si apoi 3 ore de curs. Profesori vorbitori nativi englezi ii vor ajuta pe copii sa isi imbogateasca vocabularul si le vor da incredere sa converseze in limba engleza prin activitati de speaking bazate pe jocuri, teme si subiecte specifice varstei lor.



Alternand cu orele de studiu din timpul diminetii, copiii vor putea participa la diferite alte activitati dupa amiaza cum ar fi: cursuri de echitatie, inot, volleyball, squash, tennis sau alte sporturi practicabile in modernul centru sportiv al campusului. Deasemenea nu vor lipsi activitatile culturale (dans, teatru), distractive (jocuri, competitii) si vizitele la Castelul Windsor, Stonhenge, la Bath si, desigur, la Londra.



Astfel, copiii se vor obisnui cu mediul dintr-un campus tipic englezesc si se vor intoarce dupa o experienta de neuitat, avand ce povesti, cu multe amintiri si cu o engleza demna de invidiat, nu-i asa?


Sa ne revedem cu bine peste doua saptamani cand va vom arata si pozele!