joi, 23 iulie 2009

AL PATRULEA GRUP PLEACA SPRE PARIS




Pe 26 iulie, la ora 9.20 va decola avionul spre o destinatie de vis: Franta.
Participantii programului de vara “Le mirage de Paris” vor experimenta timp de 2 saptamani viata de student in minunata capitala a Frantei.
Programul de vara “Le mirage de Paris”, bine strucurat si foarte variat, atat din punct de vedere al studiului efectiv cat si al activitatilor propuse, se desfasoara intr-un mediu international si cu siguranta contribuie la educatia tinerilor care vor beneficia de o vacanta de neuitat!

Vom sta in Aparthotel Pierre et Vacances , Porte de Versaille, la numai 5 minute distanta de Scoala Saint Nicolas, locul desfasurarii cursurilor.


Dar cum va arata o zi tipica din programul nostru de vara?


In timpul diminetii, partcipantii vor urma cursuri de limba franceza cu profesori nativi, cursuri care vor avea drept obiectiv dezvoltarea abilitatii de comunicare. Vor sustine un test de evaluare initiala pentru incadrarea in grupe corespunzatoare ca nivel de limba franceza.
Alaturi de grupul de elevi romani vor participa si alti colegi de alte nationalitati, veniti din toata lumea sa-si perfectioneze limba lui Moliere.
Apoi, dupa cursuri, urmeaza pranzul in campus, dupa care sunt organizate excursii, spre exemplu vom vizita Catedrala Notre Dame, Castelul Fontainbleu, muzeul Luvru, Turnul Eiffel, cartierul Defense, Muzeul de Stiinta si Industrie La Villete si multe alte obiective de interes.
Urmeza apoi cina, tot in campus, iar apoi activitatile de seara.
Dar nu vreau sa va povestesc totul chiar acum.
Sunt convinsa ca toti participantii se vor intoarce cu multi prieteni noi, cu multe amintiri placute si cu un accent frantuzesc de invidiat. Asadar, peste 2 saptamani ne vom intoarce sa va povestim cum a fost calatoria noastra, sa va oferim impresiile participantilor si multe, multe poze.