luni, 24 august 2009

Dam startul la inscrieri de la 1 septembrie!


Iata ca vacanta de vara se apropie de sfarsit! Speram ca ati petrecut-o asa cum v-ati dorit si nu ati uitat nici de planul lingvistic, prin expunerea la limba engleza! Cei care au participat la scolile de vara organizate de Shakespeare School cu siguranta s-au intors cu multe amintiri frumoase!

Incepand cu data de 1 septembrie va asteptam la inscrieri in numar cat mai mare! Speram ca vacanta a fost destul de lunga si acum aveti destula energie si entuziasm sa incepeti cursurile de limba engleza!

Programul inscrierilor va fi de Luni-Vineri, intre orele 10.00-18.00, la sediul nostru central din Str. Eufrosin Poteca, nr. 42A, sector 2.

Cursurile vor incepe la 1 octombrie.

Surpriza acestei toamne este deschiderea celui de al doilea sediu al Shakespeare School, tot intr-o vila din sectorul 2! Dar nu va spunem mai multe, pentru a nu va strica surpriza! Asadar, puteti opta pentru cursuri in noua locatie, daca va este mai aproape de casa. Ceea ce va putem garanta este ca vom pastra acelasi standard, iar profesorii actuali vor tine cursuri in ambele sedii!

Va asteptam cu drag la Shakespeare School!