duminică, 23 august 2009

Iata cum a fost in scoala de vara de la NY!

Am vorbit intr-un post anterior despre experienta programului de vara din NY, vazuta din perspectiva noastra, a group leaderilor. Insa cel mai bine ar fi sa ii lasam pe cei care au participat, cursanti intre 15-25 ani sa ne spuna cum li s-a parut!

Iata cateva testimoniale de la participanti:

“New York-ul prin definitie e superb! In privinta cazarii, mi-au placut camerele ca aveau living, iar campusul universitatii este foarte mare Colegii de alte nationalitati erau foarte sociabili (majoritatea), iar activity leader-ii mi-au placut foarte mult pentru ca stiau cum sa ne distreze! Ca sporturi, cel mai mult m-am jucat tenis! As mai merge si la anul pentru ca este o experienta unica!”

“ Impresia mea e ca americanii au facultati mai bune. Orasul era plin de gangsteri:). Cel mai interesant mi s-a parut la Top of the Rock Observatory. M-am simtit foarte bine si calificativul meu e excelent!”

“Mi-au placut ambii group leaderi intrucat au pus pe primul plan dorintele noastre! Sa o tina tot asa! Cel mai mult mi-a placut la disco, iar ca excursie- Statuia Libertatii, fara indoiala! Voi mai merge si la anul pentru a acumula cat mai multa experienta!”

“Cel mai mult mi-a placut la gameroom. Ce nu mi-a placut deloc? Ora de culcare (11,30). Ca sporturi, m-am jucat cel mai mult volei! Imi place sa calatoresc si sa-mi fac noi prieteni, as mai veni si la anul!”

“Group leaderii au fost OK, ambii incercand sa ne ofere protectie si sa ne rezolve orice problema am avut. Cladirea scolii mi-a lasat o impresie foarte buna, intrucat era pazita si era multa ordine. Colegii din alte tari au fost draguti si sociabili,eu am incercat sa ma imprietenesc cu majoritatea. Profesorii mi-au placut pentru ca au avut idei bune pentru jocuri, astfel incat sa nu simtim ca invatam. Vizitele au fost foarte interesante, dar si “ice-breaking” activities, care ne ofereau posibilitatea de a socializa si de a ne integra. Nu prea am simtit lipsa parintilor, din moment ce eram inconjurata de atata fericire si voie buna!

Daca as merge si la anul? Normal, este o oportunitate de a-mi face noi prieteni, de a-mi exersa limba si de a vizita locuri noi!”

“Game room, tenis- toate activitatile din campus au fost placute. Ca excursii in New York, cele mai interesante mi s-au parut China Town, Soho si Top of the Rock Observatory.”

“Ce mi-a placut cel mai mult? Sa joc volleyball, piscina campusului, excursiile in NY, discoteca…totul! A fost foarte frumos si a fost de asemenea o experienta de neuitat in SUA!”- Badea Lavinia, 20 ani

V-am pregatit si o mica surpriza de final, un filmulet cu cele mai frumoase momente din periplul nostru in SUA: (asigurati-va ca aveti volumul pornit)


Asteptam comentariile voastre!