marți, 29 septembrie 2009

Au inceput cursurile la Shakespeare School

Saptamana aceasta este una plina pentru centrul nostru: am demarat cursurile de limba engleza, bineinteles, in paralel la ambele sedii!

Toate cursurile de limba engleza de la Shakespeare School respecta structura intregului an scolar, cu vacantele scolare aferente. Exceptia o reprezinta cluburile de conversatie si de lectura, dar si cursul pregatitor pentru testul IELTS- care sunt organizate in module de 1 semestru.

La prima sedinta, parintii au fost invitati in salile de curs alaturi de copiii pentru 5-10 minute, timp in care li s-a prezentat profesorul, dar si detalii din regulamentul de ordine interioara.

Iar de ordinea si disciplina noului sediu Shakespeare School din Str. Dimitrie Racovita nr.11, se va ocupa domnul Dan Bica, o figura omniprezenta, supranumit de elevi si "domnul stie-tot"! Mereu bine-dispus si dornic sa ajute, fiti siguri ca va trage totusi si de "urechi" pe cine e cazul!

Cat despre inscrierea la cursurile care au inceput, cei interesati se mai pot inscrie numai in limita locurilor ramase disponibile. Pentru aceasta, va trebui sa va programati telefonic la unul din sediile noastre pentru o testare gratuita a nivelului de cunoastere a limbii engleze si in functie de rezultatul testului, dar si de locurile disponibile pentru nivelul respectiv, va putem incadra intr-o grupa corespunzatoare.