luni, 14 septembrie 2009

CONCURS- Limba lui Shakespeare

Vrem să promovăm importanţa obţinerii unor certificate de limbă engleză (Cambridge, IELTS), aşa că ne-am gândit la un CONCURS pentru voi. Shakespeare School in parteneriat cu amdoar18ani.ro organizeaza un concurs pentru toti tinerii cu blog!

Participarea este foarte simplă:
Scrie un articol pe blogul tău prin care să îţi convingi cititorii să susţină un examen internaţional de limbă engleză de tip Cambridge (FCE sau CAE) sau IELTS! Iar daca nu ai inca un blog, atunci e cazul sa iti faci unul (pentru ca nu e deloc greu)!

De ce să dai un examen de engleză? Ce faci cu el? Până la urmă, care sunt avantajele unui astfel de certificat? La ce îţi foloseşte în viitor? Exersează-ţi arta persuasiunii şi dă-le cititorilor tăi răspunsul la aceste întrebări, stârnindu-le interesul!

Articolul poate fi redactat fie în romană, fie în engleză (aveţi libertate de a alege). Nu există o limită de cuvinte (tocmai pentru a nu înfrâna creativitatea), însă un avantaj reprezintă maximum de argumente în minimum de cuvinte.

Reguli de participare:
- concursul se adresează exclusiv elevilor şi studenţilor care au blog, din Bucureşti sau din apropiere (pentru că altfel nu poţi beneficia de marele premiu)
- la finalul postului, trebuie să pui acest text cu link-urile aferente: “Acest articol este scris pentru concursul organizat de centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School, în parteneriat cu amdoar18ani.ro.”
- în final, ca să ştim şi noi că te-ai înscris în concurs, după ce ai scris articolul, trimite-ne un e-mail cu link-ul către articolul scris pe blog tau la office@shakespeare-school.ro

Premiile oferite de noi sunt mari, aşa că nu mai stati pe ganduri:

Premiul I (în valoare de 990 RON)
- un modul de curs pregătitor de 40 de ore la Shakespeare School pentru susţinerea unuia din examenele FCE (First Certificate in English), CAE (Certificate in Advanced English) sau IELTS (International English Language Testing System).

sau

- un modul de curs de limbă engleză de 40 de ore la Shakespeare School “General English for Young Adults”


Vă vom face o recomandare privind cursul cel mai potrivit pentru care să optaţi în funcţie de nivelul de cunoaştere a limbii engleze la care vă aflaţi.



Premiul II
- un dicţionar englez-englez şi o carte în limba engleză (Readers)



Premiul III
– un dicţionar englez – englez



BONUS – toţi participanţii vor primi Certificate of Participation!


Criteriile de selecţie sunt:
- argumente originale, care să vă stârnească cititorii
- creativitatea ideilor exprimate
- arta persuasiunii (adică să ne convingeţi atât pe noi cât şi pe cititori)


Termen limită
Perioada în care poţi să-ţi postezi articolul pe blog şi să intrii în concurs e 14-25 septembrie.
Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 27 septembrie 2009, atât pe amdoar18ani.ro, cât şi pe blogul Shakespeare School.

UPDATE: Perioada de trimitere a articolelor s-a prelungit cu cateva zile: pana miercuri, 30 septembrie!!! Castigatorii vor fi anuntati Joi, 1 octombrie.

Eveniment festivitate de premiere
La sfârşitul concursului câstigatorii vor fi invitaţi la festivitatea de premiere (deci nu vă faceţi planuri), la NOUL sediu Shakespeare School de pe strada Dimitrie Racoviţă, nr 11, unde vor avea parte şi de o mică surpiză!

Aşadar… aşteptăm posturile voastre!

MULT SUCCES!