joi, 24 septembrie 2009

Decernarea diplomelor YLE, KET, PET










In ultimele doua seri, noul sediu Shakespeare School a frematat de bucurie si emotie: in cadru festiv, s-au decernat diplomele sosite de la Universitatea Cambridge! A fost un moment de bilant dar si de bucurie pentru toti cursantii si parintii prezenti la eveniment!


Festivitatile au fost organizate pentru cursantii Shakespeare School, elevi ai claselor V-VII. Acestia au sustinut in luna iunie 2009 unul din examenele : YLE (Young Learners English), KET (Key English Test) sau PET (Preliminary English Test), in functie de nivelul lor.



Antrenamentul nostru de an scolar, pregatitor pentru sustinerea unui examen Cambridge, s-a dovedit a fi eficient, cursantii nostri obtinand rezultate excelente! Nivelul lor foarte bun de cunoastere a limbii engleze este acum certificat si de o diploma internationala!



Iata-i pe cursantii Shakespeare School, mandri de diplomele venite de la Cambridge, recunoscute international si cu valabilitate permanenta:





Inmanarea diplomelor catre cursantii Shakespeare School a fost facuta in ropote de aplauze, alaturi de lacrimile de emotie ale parintilor:










La decernarea diplomelor de KET si PET, am prezentat-o si pe Nisha- vorbitor nativ de limba engleza, profesorul cluburilor de conversatie "English over a cup of tea" si a celor de lectura "Open minds, open books".
Cei doritori inca se mai pot inscrie la cluburile noastre optionale!



Credem ca sustinerea unor examene internationale inca de la o varsta frageda motiveaza cursantii nostri sa continue studiul limbii engleze si reprezinta o familiarizare cu formatul acestora! De aceea, va incurajam sa continuati pe ierarhia examenelor Cambridge pana la CAE- nivelul cerut de majoritatea universitatilor si angajatorilor din intreaga lume!


FELICITARI tuturor celor care au sustinut examenele Cambridge!!!!! Acum, va puteti mandri cu diploma de la prestigioasa universitate!










Shakespeare School students are the B.E.S.T!