duminică, 27 septembrie 2009

Felicitari echipei Shakespeare School!

Ne mandrim ca avem in randul echipei noastre un prim doctorand!

Raluca Constantin, profesor la Shakespeare School, caci despre ea este vorba, a fost admisa la scoala doctorala a Universitatii Bucuresti in urma unui examen destul de dificil, reusind sa obtina unul dintre primele 5 locuri de la buget! Deci s-a clasat printre primii candidati admisi la doctorat, urmand sa sustina o teza cu tema "Achizitia fonologiei limbii engleze de catre vorbitorii romani". Teza ei isi propune sa analizeze factorii care influenteaza procesul de achizitie a fonologiei limbii engleze ca limba straina, iar subiectii selectati pentru cercetare vor fi chiar cursantii Shakespeare School!



Alaturi de un doctorand, mai avem in echipa noastra si doua masterande!
Astfel, Adriana Boagiu -profesor la Shakespeare School, tocmai a fost admisa la programul de masterat al Universitatii Bucuresti -"Traducerea Textului Literar Contemporan" cu media 9,50, un rezultat excelent avand in vedere si dificultatea examenului!

De asemenea, Karina Abdul, urmeaza un masterat in cadrul Facultatii de Psihologie, domeniu care credem noi ca se imbina foarte bine cu predarea limbii engleze! Karina e licentiata in filologie, dar si in psihologie. Un proaspat psiholog in echipa noastra speram ca ne va tine la curent cu noutatile din domeniul psihopedagogiei!

Felicitari intregii echipe! Aceste cateva exemple ilustreaza preocuparea permanenta de dezvoltare profesionala a staff-ului Shakespeare School!