joi, 1 octombrie 2009

Concursul Limba lui Shakespeare a luat sfarsit!

Multumim tuturor celor care au participat la concurs si s-au aratat astfel interesati sa urmeze un curs pregatitor pentru sustinerea examenelor Cambridge sau IELTS la Shakespeare School! !

Iata lista bloggerilor inscrisi in concursul nostru! Ordinea de mai jos nu reprezinta un clasament, ci strict ordinea in care s-au inscris in concurs!

- http://voceacelorcaretac.wordpress.com/2009/09/14/tanarul-roman-si-studiile/ : Liana Mitroi, 22 ani, studenta FABIZ franceza-master de aprofundare

- http://falsul-glas-al-tacerii.blogspot.com/ : Vlad Cantaragiu, 18 ani, elev liceul I.N. Socolescu
- http://fateisyours.blogspot.com/ : Flavia Bobeica, eleva in cls a 11a la Liceul "Grigore Moisil"-Brasov

- http://bloody--mary.blogspot.com/2009/09/de-ce-sa-sustii-un-examen-de-limba.html : Maria Petrutz, 14 ani, eleva Sc cu clasele I-VIII, Rm Sarat

- http://www.fatacuportocale.ro/engleza-deschide-lumi-noi-234-motive-sa-dai-un-examen-de-limba/ : Georgiana Codrescu, 22 ani, masteranda SNSPA- Fac. de Relatii Publice si Comunicare

- http://ladyruna.wordpress.com/ : Miruna Fulgeanu, 15 ani, eleva Colegiul "Sf Sava"
- http://isometimesmeow.wordpress.com/2009/09/25/why-cambridge-exams/ : Ioana Popisteanu, 16 ani, eleva Colegiul bilingv "G. Cosbuc"

- http://nameless-1830.blogspot.com/2009/09/lets-do-something-with-our-lifes.html : Ioana Ionescu, 18 ani, eleva Lic. teoretic "Horia Hulubei"- Magurele

- http://emma-islandoflostdreams.blogspot.com/ : Emilia Victoria Tetea, studenta anul 2 la ASE- Fac de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica

- http://lovelyadri.blogspot.com/ : Adriana Mancuta, studenta Romanian-American University

Felicitari tuturor si indiferent de rezultatul concursului, trebuie sa va spun ca sunteti asteptati cu drag la Shakespeare School pentru a va pregati sa obtineti in viitor un certificat de limba engleza international! Motivele sustinerii unui astfel de atestat nu cred ca mai trebuie enumerate, le-ati surprins cu totii in articolele voastre!

Apreciem foarte mult implicarea voastra in concurs. Am remarcat in mod special efortul depus, am citit articole foarte bine documentate si argumente, dar am intalnit si participanti care si-au facut un blog special pentru a participa la concursul Shakespeare School! E vorba de Emilia Tetea si Adriana Mancuta, felicitari pentru intrarea in blogosfera, sper sa mai postati si in viitor articole!

De asemenea, am avut placuta surpriza sa constatam ca unii dintre voi ati mai participat la concursurile Shakespeare School. Irina Ene si Ioana Popisteanu au obtinut premiul III la concursul national de eseuri Shakespeare School, iar Maria Petrutz si Emilia Victoria Tetea au obtinut si ele premii speciale la acelasi concurs! Si Flabia Bobeica a participat la concursul nostru de eseuri! Va uram succes si de aceasta data, in calitate de bloggeri!

Iar Adriana Mancuta a participat la scoala de vara organizata de Shakespeare School la Londra, in campusul SouthBank University! A mentionat in articolul sau si despre aceasta scoala de vara, marturisindu-ne: "Benefica pentru cei care ar dori sa sustina aceste examene este si participarea in cadrul unei scoli de vara"!

Nu in ultimul rand, multumim partenerilor nostri: blogul amdoar18ani.ro care ne-a sprijinit in popularizarea concursului!

Felicitari inca o data si ii asteptam pe toti participantii la festivitatea de premiere ce va avea loc sambata, 3 octombrie, orele 13,30, la noul sediu Shakespeare School! Adresa este: Str. Dimitrie Racovita, nr. 11, sector 2 - zona Izvorul Rece. Pentru o harta a zonei accesati rubrica Contact.

Festivitatea de premiere e un eveniment care nu poate fi ratat! Va fi o ocazie de socializare intre toti bloggerii, veti avea prilejul de a vizita noul sediu Shakespeare School (locatia unde se desfasoara cursurile pregatitoare pentru examene) dar mai ales, va vom inmana diplomele de participare personal!
Si in plus: tot la festivitatea de la noul sediu vom anunta castigatorii! Vrem sa marim putin suspansul, asa ca va trebui sa asteptati pana sambata pentru rezultate:). Mult succes!

Va asteptam cu drag la premierea de sambata, alaturi de insotitorii vostri!