sâmbătă, 3 octombrie 2009

Festivitate premiere concurs bloggeri "Limba lui Shakespeare"

Concurentii care au participat la concursul "Limba lui Shakespeare" organizat de centrul nostru au fost premiati astazi, in cadrul unui eveniment festiv la NOUL nostru sediu din Str. Dimitrie Racovita, nr.11!



Felicitari tutoror celor care au participat!!! Am apreciat curajul si dorinta lor de a intra intr-o competitie pentru bloggeri, pentru a-si convinge cititorii de importanta sustinerii unor examene internationale de limba engleza!

La evaluarea articolelor a participat un grup de profesori de la Shakespeare School, care au punctat in special: creativitatea (ca doar suntem in Anul European al Creativitatii si Inovarii), originalitatea, persuasiunea (masura in care au convins cititorii), task achievement (daca au respectat cerintele date), dar si overall effect (impresia generala pe care ne-au lasat-o).

Marele castigator al concursului a fost Vlad Cantaragiu, elev al Liceului I.N. Socolescu din Bucuresti si al carui articol il puteti citi aici. Vlad este fericitul castigator al unui modul de curs pregatitor la Shakespeare School pentru sustinerea unui examen Cambridge, in valoare de 990 RON! Felicitari Vlad si mult succes in continuare! Ne-a impresionat in mod special maturitatea eseului sau si faptul ca in cuvinte putine a reusit sa exprime multe!

Din pacate, decernarea premiului s-a facut in absenta premiantului insa macar a avut un reprezentant la eveniment, prietena lui, care a si luat diploma in locul sau:


Premiul al doilea, constand intr-un dictionar si o carte in limba engleza a fost adjudecat de Miruna Fulgeanu, eleva a Colegiului National Sf. Sava! Miruna a avut un eseu foarte bine structurat si organizat, a oferit multe argumente intr-o engleza foarte buna si pe noi cel putin ne-a convins! Cititi-l si vedeti daca va convinge si pe voi, chiar de pe blogul ei.
Felicitari si Sabinei Mihailescu care a obtinut premiul al treilea la concursul "Limba lui Shakespeare", constand intr-un dictionar de limba engleza! Puteti citi articolul sau participant la concurs aici.

Nu in ultimul rand, ne-a impresionat in mod special si articolul Oanei Tanase, care a si obtinut de altfel un premiu special!

Bineinteles, asa cum am promis, toti ceilalti concurenti care au postat articole au primit certificate de participare care sa reflecte ca au concurat la competitia "Limba lui Shakespeare"!
Multumiri speciale oferim partenerilor nostri, blogul amdoar18ani.ro, care ne-a sprijinit in promovarea concursului! Ne bucuram ca AmDoar18ani a fost reprezentat la eveniment de Ariel si Florentina!


Florentina a scris si ea despre evenimentul de premiere aici.

Iar la final, toti cei prezenti la eveniment au avut parte de o surpriza comestibila: un tort cu artificii cu figura marelui dramaturg!




Noua nu ne ramane decat sa-i felicitam pe toti concurentii pentru efortul depus de a participa la competitie, le dorim mult succes in continuare si le dam urmatorul sfat: "Tintiti mereu catre luna pentru ca si daca nu reusiti sa ajungeti atat de sus fiti siguri ca veti ateriza printre stele!".