miercuri, 7 octombrie 2009

Festivitatea de inaugurare a noului sediu

Duminica aceasta (11 octombrie), vom fi amfitrionii unui eveniment de exceptie: inaugurarea oficiala a celui de-al doilea sediu Shakespeare School, situat in Str. Dimitrie Racovita, nr. 11, sector 2!
Evenimentul se va deschide cu discursul directorului general Shakespeare School, urmat apoi de traditionala taiere a panglicii si un moment-surpriza! Si cum putem ilustra mai bine metodele folosite la Shakespeare School, daca nu demonstrand tuturor cum le punem in aplicare? Asadar, tot la festivitate se va tine si o lectie demonstrativa "Engleza la Shakespeare School", cu o grupa de juniori care deja frecventeaza cursurile noastre!

La deschiderea oficiala nu vor lipsi nici invitatii de seama! Astfel, am invitat reprezentanti ai British Council, oficialitati ale Ambasadei Britanice, Ministerului Educatiei si Cercetarii, Ministerului Culturii si Cultelor, cabinetului comisarului european pentru multilingvism Leonard Orban, Primariei Generale si Primariei sectorului 2, dar si reprezentanti ai mass-media (televiziuni, presa scrisa si radio)!

Inaugurarea va fi urmata de un cocktail cu bufet suedez si program festiv.

Noi asteptam la noul sediu cat mai multi noi cursanti care vor sa invete limba engleza! Suntem multumiti ca ne-am extins cu inca 3 sali de curs moderne, dotate cu aparatura de ultima generatie si aici vorbim de televizoare LCD, tabla interactiva care va facilita predarea si instruirea in limba engleza, astfel incat cursantii sa fie atrasi la maximum si sa participe intens la ore!

Festivitatea de inaugurare este un eveniment special pentru noi cu atat mai mult cu cat anul acesta aniversam si 7 ani de la infiintarea Shakespeare School!Sunt 7 ani in care am crescut, parintii si cursantii au fost multumiti de rezultatele bune si pregatirea de care au avut parte, ne-au recomandat mai departe si, drept urmare, in fiecare an aproape ca ne-am dublat capacitatea de cursanti! Happy 7th Anniversary to us!!!:)