miercuri, 21 octombrie 2009

Saptamana inspaimantatoare a HALLOWEEN-ului!

Panze de paianjen, ghirlande de dovleci, palarii negre de vrajitoare si bineinteles nelipsitii Halloweeen pumpkins, frumos desenati si sculptati de catre copii, sunt doar cateva din elementele care vor face atmosfera din Shakespeare School sa fie una foarteeee "spooky" in saptamana ce urmeaza!

Pentru a marca sarbatoarea de Halloween asa cum se cuvine, profesorii nostri au pregatit o serie de surprize si un program variat de activitati pentru saptamana 26-31 octombrie! Nu vor lipsi concursurile de Halloween, fisele de lucru avand vocabular specific evenimentului respectiv, dar si fragmentele de film "horror"!

Conform programului anuntat la fiecare grupa in parte, toti prejuniorii si juniorii vor veni la Shakespeare School frumos costumati in vrajitoare urate sau vampiri fiorosi, printese delicate sau pirati necrutatori! Va fi organizata si o parada a costumelor de Halloween, iar cel mai frumos, original si infricosator costum va fi premiat. Si cel mai original dovleac de Halloween va primi o diploma speciala, asadar ii sfatuim pe juniorii nostri sa se apuce deja de sculptat si desenat!
Cu ocazia acestei sarbatori, dorim sa aducem impreuna parintii si copiii pentru a vedea rezultatele muncii noastre, astfel incat in prima parte a lectiei vor putea asista si parintii, pentru a-i fotografia/filma pe micii nostri cursanti. Avem si un program special pentru invitati. Acestia vor fi impresionati chiar de la intrare, ambele noastre sedii urmand sa fie decorate cat mai "speriecios"! De asemenea, toti parintii vor putea asista la parada costumelor si a dovlecilor de Halloween.Sfat pentru parinti: daca nu stiti inca de unde sa cumparati costumul de Halloween pentru copilul dvs, noi am gasit aceste link-uri, care s-ar putea sa va fie utile:
De asemenea, daca doriti mai degraba sa inchiriati un costum decat sa-l cumparati (in ideea ca se poate plictisi de costum si anul urmator va dori poate altul), exista o solutie chiar mai ieftina: inchirierea pentru o zi a unui costum de Halloween! Puteti gasi o gama variata de costume de inchiriat pe acest site. Boo-hoo-hoo! Si pentru a intra putin in atmosfera acestei sarbatori pline de culoare, iata o mica poezie de final:

On Halloween the thing you must do

Is pretend that nothing can frighten you

And if something scares you and you want to run

Just let on like, it's Halloween fun!


Scary Halloween to all of you!!!