duminică, 20 decembrie 2009

Engleza intr-un cadru neconventional: la Diverta acasa


In urma parteneriatului dintre Shakespeare School si cunoscuta retea de magazine Diverta, vineri 18 decembrie cursantii nostri au putut profita de ocazia de a participa la o lectie de limba engleza la Diverta ACASA!

Cursul de engleza obisnuit s-a mutat intr-un cadru neconventional, printre rafturile cu carti, intr-o atmosfera relaxata, cu muzica in surdina- pliandu-se perfect conceptului nostru de limba engleza ALTFEL.

Desi ninsoarea de afara i-a impiedicat pe unii dintre cursanti sa ajunga, cei care au reusit totusi s-au bucurat de un curs de limba engleza altfel, desfasurat intr-o atmosfera placuta de Craciun, la o ceasca de ceai fierbinte si prajiturele. I-au asteptat multe surprize, jocuri si activitati amuzante in limba engleza moderate de profesorul fiecarui grupe, dar si de profesorul nostru american Adam Clark.

Pe langa toate aceste activitati in limba engleza, atractia principala a fost reprezentata de "Play Room", in care toti cei prezenti s-au putut juca la consola Wii, punandu-si in valoare spiritul competitiv!

Cursantii s-au simtit in largul lor inconjurati fiind de universul fascinant al cartilor in limba engleza! Ba chiar ca bonus, toti cei prezenti au primit un membership card de la Diverta, pe o perioada nelimitata, cu un discount de 10% aplicat la oricare din produsele achizitionate din Diverta ACASA!

Daca cineva ar crea o casa numai pentru citit, cum ar arata? Aceasta este intrebarea la care aincercat sa raspunda si Diverta prin introducerea noului concept: Diverta ACASA. In rafturile bibliotecii din “Living” se pot gasi carti de istorie, fictiune, arta si arhitectura, precum si albume de fotografie, in “Office” sunt in special carti de afaceri , dictionare si produse de papetarie, din “Kitchen” sunt nelipsite cartile de gastronomie si serviciile de ceai, din “Terrace” se pot cumpara carti legate de gradinarit si alte hobby-uri, iar din Play Room bineinteles consolele si jocurile Wii!
Diverta ACASA se afla la subsolul magazinului Diverta Magheru (in locul fostului magazin Eva), locatie in care Shakespeare School va mai desfasura cu siguranta si alte lectii de limba engleza!