joi, 11 februarie 2010

Valentine's Week la Shakespeare School


Roses are red,
Violets are blue,
Sugar is sweet,

And so are you.

Poezii si declaratii de dragoste, multe inimioare rosii si bomboane, biletele date pe ascuns cu Be my Valentine si multe alte surprize se vor tine lant in cea mai "siropoasa" saptamana din an de la Shakespeare School, ce tocmai a inceput astazi!Timp de o saptamana, in cadrul cursurilor de limba engleza se vor desfasura activitati specifice sarbatorii de Valentine's Day, jocuri, quiz-uri si exercitii folosind tabla interactiva ce vor avea rolul de a imbogati vocabularul elevilor cu expresii si cuvinte legate de aceasta sarbatoare, facandu-i astfel pe cursantii nostri sa simta ca dragostea pluteste in aer!

Si pentru a aduce o particica din toata aceasta dragoste si in blogosfera, va las in compania celebrei melodii "Love is in the air", incluzand si versurile in limba engleza:



V-au placut versurile si asocierea lor perfecta cu imaginile? Dar asta nu e tot, mediul online abunda de resurse tocmai bune de click-uit, acestea sunt doar cateva:

Love vocabulary - vocabular util de memorat pentru a descrie diferitele etape ale unei relatii: de la un simplu chat si flirt pana la despartire!
Language of love - un scurt articol despre limbajul iubirii, folosind cuvinte si expresii in limba engleza utile pentru orice "indragostit"!
Romantic crossword - dupa ce ai parcurs aceste articole si esti deja initiat in limbajul indragostitilor, poti sa iti masori cunostintele dezlegand un rebus romantic!

Mult succes pe toate planurile si sa aveti grija la sagetile lui Cupidon! Ca doar nu stii niciodata de unde pot zbura, nu?