sâmbătă, 1 august 2009

London, here we come!!!


Big Ben, Tower of London, fish & chips, Trafalgar Square, monarhie, English tea, pub-uri, dar si multa,multa ploaie- toate acestea ne pot veni in minte la simpla pronuntare a numelui: Londra.

Maine dimineata 3 grupuri se vor imbarca cu destinatia Londra, pentru a participa la scoli de vara de limba engleza. Vom fi cu totii in acelasi avion, urmand ca apoi fiecare sa fie transferat la campusul sau, astfel:
- cei intre 9-13 ani vor sta in Ramsgate, un orasel pe malul marii din Sudul Angliei, in campusul superb al St. Lawrence College
- grupul de 33 de adolescenti cu varste cuprinse intre 14-18 ani va sta la University College London, una dintre universitatile de top din UK si din lume, situata chiar in centrul metropolei
- grupul de studenti intre 18-25 ani, pe care ii voi insoti chiar eu, va sta la SouthBank University, aflata la sud de Tamisa, foarte aproape de London Eye si alte atractii londoneze!

Ce vor avea toate aceste grupuri in comun? Vor participa la cursuri de limba engleza, dezvoltandu-si abilitatile de conversatie, vor avea ocazia sa descopere din atractiile metropolei londoneze, sa-si faca multi,multi prieteni si sa se intoarca cu un bagaj pliiiiiin de amintiri placute (si nu numai)!!!

Sa speram ca vremea nu va fi tipic englezeasca, insa in rest sunt convinsa ca totul va decurge minunat!

Acestea fiind spuse, inchei cu un salut specific englezesc: "CHEERS!"