sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Au inceput inscrierile la scolile de vara din Marea Britanie si SUA


Inscrierile la cursurile de vara de limba engleza organizate de Shakespeare School în SUA si Marea Britanie, ce se desfasoara în lunile iulie-august 2010, timp de 2 saptamani, au început.

Dar care sunt destinatiile unde cei cu varste cuprinse intre 9 si 25 ani pot
alege sa isi perfectioneze engleza la "ea acasa"? Pentru vara 2010 v-am pregatit programe in orase precum Londra, Oxford, Cambridge, Canterbury din Marea Britanie, dar si Miami in Florida, SUA!

Scopul principal al acestor programe de vara este de a oferi cursuri de limba engleza de un inalt standard profesional, alaturi de o mare varietate de activitati sociale, culturale si sportiv-recreative, excursii de o zi si de jumatate de zi, cazare in campus si pensiune completa. Activitatile de dupa amiaza presupun diverse sporturi precum inot, tenis, calarie, golf, iar seara sunt organizate activitati distractive precum disco, film night sau karaoke. Totul se va desfăşura într-un mediu internaţional, în care se întâlnesc circa 200 de copii din 20-30 de ţări, iar singura cale de a comunica cu acestia este bineinteles, limba engleza.

Acesta este al cincilea an consecutiv in care trimitem grupuri la astfel de scoli de vara in strainatate- in anii anteriori am mai trimis grupuri la Ca
mbridge, Oxford, Londra, Malta, New York- iar feedback-ul participantilor a fost foarte bun! Toti participantii vor merge insotiti de un profesor al centrului nostru.


Noutatile verii 2010 sunt reprezentate de programele "Oxford Tradition"-Dragon School (10-14 ani), "Canterbury Experience" (14-18 ani) in Marea Britanie si "Discover USA"-Miami (14-25 ani) in SUA.

Scoala de vara din Oxford
se desfasoara in prestigioasa Dragon School, una din cele mai renumite scoli pregatitoare din Anglia, unde au invatat multi faimosi scriitori, actori si politicieni britanici. Scoala ofera o locatie de vis pentru o tabara internationala de vara, fiind localizata intr-o zona verde frumoasa si sigura a Oxfordului, la doar 15 minute de centrul istoric al orasului. Perioada: 6-20 august 2010.
Programul “Canterbury Experience” (14-18 ani), se desfasoara in campusul modern si sigur al University of Kent, o universitate de prestigiu din Marea Britanie, cu facilitati de ultima ora, situata in apropierea faimoasei Catedrale din Canterbury. Perioada: 18 iulie- 1 august 2010.
Programul “Discover USA” se desfasoara in statiunea Fort Lauderdale (incorporata ariei metropolitane Miami City) o bijuterie turistica ce se bucura de o locatie perfecta, pe coasta de sud a insoritei Florida ("The Sunshine State"). Perioada: 1-15 august 2010


Pentru lista completa a programelor de vara organizate de centrul nostru, va rugam sa accesati site-ul www.shakespeare-school.ro/programevara .

Avand in vedere ca numarul de locuri pentru fiecare program in parte este limitat, in cazul in care sunteti interesati va sugeram sa ne contactati cat mai curand.

Primul pas pentru inscriere este completarea unui formular de inscriere online pe site-ul nostru, la rubrica programului de vara asupra caruia v-ati decis. La butonul “Inscriere” al fiecarui program veti gasi formularul de inscriere.