marți, 9 iunie 2009

Afisare rezultate concurs eseuri

Iata ca suntem mai prompti decat am promis initial: in seara aceasta vom anunta cei 16 fericiti castigatori la 2009 Shakespeare School Essay Competition (cate 8 castigatori pentru fiecare din cele doua categorii de varsta ale concursului).

Am ales deja finalistii concursului, insa ne este foarte greu sa decidem care sunt cei mai talentati dintre voi! Am primit multe eseuri de exceptie si ne pare rau ca nu va putem premia pe toti! De aceea, diseara la orele 20.00 va fi intalnirea finala de evaluare a lucrarilor cu juriul format dintr-un panel de profesori ai Shakespeare School. Asadar, cel mai probabil in jurul orelor 22-23.00 veti afla daca va numarati printre marii castigatori.

Rezultatele le vom comunica personal tuturor castigatorilor, atat prin telefon (sau sms), cat si prin e-mail. Ii rugam pe cei care nu ne-au furnizat inca un numar de telefon (mobil si fix) sa o faca cat de curand posibil.
De asemenea, lista castigatorilor va fi afisata pe blogul nostru tot in aceasta seara! Nu vom mentiona premiul acordat fiecaruia, pentru a nu strica surpriza din cadrul festivitatii de premiere.

Va reamintim ca festivitatea de premiere va avea loc Joi, 11 iunie la orele 11.30 la sediul Shakespeare School din Bucuresti!

Oricum, toti veti primi un certificat de participare pentru entuziasmul cu care ati participat la aceasta competitie! De asemenea, v-am pregatit tuturor si o mica supriza, ca bonus pentru efortul depus!

Congratulations to all of you!!!!