miercuri, 2 septembrie 2009

Ce surprize v-am pregatit in noul an scolar?

Pe langa deschiderea unui NOU sediu, v-am mai pregatit o multime de noutati si in ceea ce priveste oferta noastra de cursuri pentru anul scolar 2009-2010!

Printre SURPRIZE se afla 2 cluburi bilunare: de conversatie si de lectura (optionale) precum si un curs nou-nout- General English for Young Adults!!! Iata ce v-am pregatit:

Clubul de conversatie cu profesori nativi- "English over a cup of tea" (bilunar)

Un alt mod de abordare a limbii engleze- prin conversatie! Ti-ar placea sa ii incanti pe cei din jur cu replici spirituale in limba engleza? Sau ai vrea sa ai o conversatie mereu expresiva si spumoasa? Alaturandu-te clubului de conversatie, iti veti perfectiona pronuntia in limba engleza, iti vei dezvolta abilitatile de comunicare, iti veti imbogati vocabularul- totul intr-o atmosfera relaxata!
Profesorii sunt vorbitori nativi si vor face din lectii o adevarata placere!

Varsta minima: 10 ani

Clubul este organizat pe 2 module, fiecare a cate un semestru. Primul modul de 16 ore se desfasoara in perioada 28 septembrie 2009- 30 ianuarie 2010 si cuprinde 8 sedinte, a cate 2 ore fiecare.

Cireasa de pe tort, am pastrat-o insa la urma: la sfarsitul fiecarui modul de curs, clubul de conversatie se va incheia cu un veritabil ENGLISH TEA PARTY!!!!!!!!!
Voi cand ati fost ultima oara la un tea party? Ca celebrele five o'clock tea, un minunat prilej de chatting cu prietenii si cunostintele!
La o ceasca de ceai englezesc (cu lapte), vom vorbi despre manierele si eticheta servirii ceaiului, ne vom delecta cu briose si prajituri englezesti, incercand cate putin din toate si vom savura sortimente de ceai precum Darjeeling, Earl Gray, English Breakfast, Assam, Ceylon sau ceaiuri de fructe aromate!
Meniul pentru tea party se va achita separat (nu e inclusa in pachetul cursului), insa este o petrecere care nu poate fi ratata!!!!

Clubul de lectura interactiv "Open minds, open books" (bilunar)

Esti dornic sa te intorci in timp si sa discuti cu personaje celebre? Ti-ai dori sa vizitezi locuri exotice si deopotriva primejdioase sau sa deslusesti mistere neelucidate? Join our reading club! Aici vei descoperi o multime de carti si de aventuri captivante care te vor purta in cele mai indepartate tinuturi!

O multime de prieteni te asteapta aici pentru a lua parte la intreceri haioase, competitii de vocabular si dezbateri aprinse pe baza cartilor citite! De asemenea, vei viziona fragmente de film si vei realiza proiecte in echipe, ce-ti vor pune la incercare creativitatea!

Noi te indemnam sa nu te lasi descurajat de obstacole sau pericole, imaginatia este cel mai bun ghid al nostru, iar cartile cel mai bun pasaport!

Varsta minima: 10 ani

Iar pentru ca experienta ta in taramuri de vis sa fie cat mai completa si savuroasa, fiecare modul de club se incheie cu un MAD TEA PARTY cu tema "Alice's Adventures in Wonderland"!!!!!!
Vom savura ceaiuri de fructe si rooibos, ne vom juca jocuri victoriene si vom incerca sa dezlegam ghicitori!
Fiecare cursant va trebui sa se imbrace cat mai funny si va purta o top hat, precum cea a lui Mad Hatter (palarierul nebun)!!!

Meniul pentru tea party se va achita la ceainarie.

Perioada de desfasurare a cluburilor:
Primul modul- 28 septembrie 2009-30 ianuarie 2010
Al doilea modul: 8 februarie- 5 iunie 2010

Structura cluburilor: module de 16 ore organizate in 8 sedinte a cate 2 ore fiecare

Cursul General English for Young Adults (16ani +)

Ti-ai dori sa devii un excelent vorbitor de limba engleza? Alatura-te noua pentru a lua parte la cursuri interactive, menite sa te ancoreze in universul britanic pe care ti-l doresti!
Cursurile vor avea loc o data pe saptamana, iar sedinta dureaza 2 ore.

Cursul are atat suport vizual, cat si auditiv, iar orele sunt structurate in asa fel incat sa-ti insusesti cat mai bine notiunile de engleza pe care sa le folosesti cu incredere in situatii reale de comunicare.

Vei fi evaluat periodic si vei primi in mod constant rapoarte de progres cu rezultatele obtinute. Astfel, ai posibilitatea sa-ti remarci singur progresul, cat si abilitatile care trebuie imbunatite pe parcurs. La sfarsitul anului scolar, in urma unei testari gratuite, eforturile iti vor fi rasplatite cu o diploma valoroasa, avizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cu recunoastere nationala!

Te asteptam cu drag la inscrieri si vei vedea cum poti sa-ti insusesti limba lui Shakespeare la perfectie!

Voi ce parere aveti despre noile noastre cursuri? V-ar placea sa urmati vreunul dintre ele?